Disclaimer Reminded and Rewinded

Ik ben Mischa, groot liefhebber van hitlijsten en muziek, al van jongs af aan. Op basis daarvan ben ik in 2009 begonnen met Chartsattack, een muziekblog. In 2012 ben ik onder de naam Reminded and Rewinded verder gegaan en heb ik de hitlijsten als leidraad langzaam losgelaten. Mijn enthousiasme voor al die platen die ooit kleine en grote hits zijn geweest blijft onveranderd, maar ik kwam tot de conclusie dat de positie van een plaat in de hitlijsten niet veel zegt over de kwaliteit van een plaat. Daarbij kon ik met het loslaten van hitlijsten als leidraad me ook wat breder richten, zoals op de tijdsgeest en film.

Op deze site loop ik door de afgelopen decennia, voor de aanstormende hits zijn genoeg andere sites. De site heeft op dit moment geen commerciële functie, ik doe dit nu om één reden en op één moment: omdat ik het gewoon leuk vind en als ik er tijd voor heb. Niet meer en niet minder.Ik houd vanzelfsprekend rekening met copyrights door het o.a. het niet gebruiken van bijvoorbeeld  logo’s en te linken naar bronnen en andere pagina’s. Andersom vind ik overname van mijn eigen teksten natuurlijk een compliment, maar ook ik zal het op prijs stellen als je eerst contact opneemt. Dat kan via: mischavl@hotmail.com Daar kun je natuurlijk ook met al je vragen en andere opmerkingen terecht.

Tot slot nog één aanvulling: vanwege de moderator-functie tegen spam moet elke reactie eerst door mij worden toegelaten, vandaar dat het wat langer duurt voordat  je reactie verschijnt. Dat gebeurt zo snel mogelijk.

Have fun!

Mischa

voormalig Chartsattack

%d bloggers liken dit: